Plaza de Maspalomas - Uitgaan

Uitgaan

Uitgaan op Gran Canaria. Over het algemeen heeft het eiland een enorm goed nachtleven, maar het ligt natuurlijk grotendeels wel aan de plaats waar je verblijft. Aan de andere kant is uitgaan op Gran Canaria wel genieten van een goed nachtleven, met spectaculaire shows, grootse feesten, en natuurlijk discotheken en clubs waar de hele wereld over praat.

Wat het eten betreft, dat is over het algemeen erg goed op Gran Canaria, en afwisselend.

Er zijn haast overal goede restaurants te vinden, vaak echter met een toch wel internetionale keuken, alsof vakantiegangers graag het eten van thuis willen eten.

In sommige plaatsen wordt Spaans eten wat zeldzamer, en daarvoor kan je dan ook beter gaan eten bij kleinere eettentjes.

Uitgaan op Gran Canaria

Playa del Ingles is het toeristencentrum op het eiland, en het is dan ook helemaal niet gek dat hier het beste nachtleven te vinden is, want Playa del Ingles komt eigenlijk pas ‘s nachts tot leven.

Langs de lange stranden, staan diverse cafés, en verschillende discotheken, en dat is dus bij uitstek de plek om te gaan fessten. Opmerkelijk is wel dat het nachtleven hier voor zowel jongeren erg goed is, als voor de wat oudere vakantieganger.

Naast Playa del Ingles is natuurlijk ook het nachtleven in Las Palmas goed, en ook weer erg afwisselend, zowel in de buurt van de stranden, als in het centrum van de stad.

Misschien ietwat minder, maar zeker ook erg goed te noemen, is het nachtleven in bijvoorbeeld Puerto Rico. Ook hier veel cafés en diverse clubs.

Ook kan je op Gran Canaria, veel Nederlandse of Nederlandstalige uitgaansgelegenheden vinden, en natuurlijk ook weer Nederlandse restaurants, en zelfs hier en daar een Friet van Piet, om het zo maar even te noemen.

Het is eigenlijk maar net wat je zelf wilt. Er is voor iederen zijn of haar smaak, wel een geschikte uitgaansgelegenheid te vinden.

Geliefd zijn overigens wel de Heineken Club, de Volendammer, en Shooters, met een onmiskenbare Hollandse sfeer. Maar of je daarvoor naar dit Spaanse eiland komt, moet je natuurlijk zelf beslissen.

Typisch Spaanse bars en clubs zijn ook erg gezellig, en wat internationaler.

Advertentie